Neler Yeni

Discord 3 günde 1k üye kasmak (Bot değil)

Anlatım yaralı mı?

• evet

Oy: 44 88.0%
  • hayır

Oy: 6 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Konu Yazar

tB

Haz
49
2
Arkadaşlar öncelikle ben bu anlatacağım taktikte +18 ifşa sunucusu(BKZ: ) üzerinden anlatıcam bize lazım olan 2 adet bot var 1 tanesi isteğe göre eklenip silinebilir

Yazılı anlatım;
1-) Kendimize bir discord sunucusu açıp isim cisim resim falan ayarlayalım odaları da halledelim. (discord sunucunuz zaten varsa geçebilirsiniz )
2-) Şimdi aşağıdaki Botlar kısmında gördüğümüz 2 adet botu ekleyelim
3-) Manage-invite botunun kurulumunu yapalım botu eklediyseniz eğer aşşağıdaki Manage-invite kurulum kısmını okuyun
4-) Eğer yukarıdaki adımı doğru yaptıysak eğer şimdi aşağıdaki J4J Bot'unu yapacağız aşağıdaki J4J botu kısmına bakmanız yeterli
5-) Kendimize 1 yada birden fazla(sayıya göre remix yapmanız gerekli) discord hesabı açalım
6-) Şimdi açtığımız hesab(lar)ın tokenini almamız gerekli bunun için seni aşağıdaki Discord token alma kısmına davet ediyorum
7-) Şimdi remixlediğimiz projeye geri gelelim adım 6'da aldığımız token burada işimize yarayacak projenin en altında "token" yazıyor oradaki tırnak işaretlerini silmeden içine kopyaladığımız tokeni yapıştıralım buraya kadar herşey tamam ise aşağıdaki Bir, iki anlatım kısmını okuyun
:cool: Eğer tüm adımları sorunsuz yaptıysanız adım 3 de ayarladığınız odaya bakarak üye gelişinin olduğunu görebilirsiniz. ben bu sayede 3 gün içerisinde bin üye kastım 1 hafta oldu şuan ve 2.5bin üye var

Videolu anlatım;
yakında

Botlar;
Manage-invite: (rütbe ayarlayıp ödülleri otomatik verdirteceğiz)
ST-AT:
(isteğe bağlı 'deki gibi stats eklemek için)

Manage-invite kurulum;
yazdıklarımı direkt kopyala yapıştır yapıp gereken yerleri düzenlemeniz yeterli olacaktır.

Kod:
+configjoin
{user} **joined**; Invited by **{inviter}** (**{inviter.invites}** invites)
#kanal

rütbe ayarlama:
aşağıda 5 yazan yere kişi kaç kişi davet edince @[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]yetki rolünü[/font] versin ona göre değiştirin

Kod:
+addrank 5 @yetki
kaldırmak için ise:
Kod:
+removerank @yetki

J4J botu;
linke girdikten sonra sağ üst taraftan ilk önce giriş yapalım(google vs.) sonra tekrar linke girip sağ üst taraftan remix deyip kendimize koplayalayım şimdi 5. adıma geçelim sonra tekrar dönecez buraya

Discord token alma;
Discord tokenini alacağımız hesaba ilk olarak tarayıcıdan giriş yapalım yaptık mı tamam şimdi 2 adet yolu var fakat ben en basit olanı anlatacağım aşağıdaki kodu kopyalayalım lazım olacak

Kod:
var req=webpackJsonp.push([[],{extra_id:(e,r,t)=>e.exports=t},[["extra_id"]]]);for(let e in req.c)if(req.c.hasOwnProperty(e)){let r=req.c[e].exports;if(r&&r.__esModule&&r.default)for(let e in r.default)"getToken"===e&&console.log(r.default.getToken())}
kopyaladık demi şimdi hesabın açık olduğu sekmeye gelerek F12 tuşuna basalım tahminlerime göre 'deki gibi birşey açıldı neyse oradaki Console kısmına basın ve üstte kopyaladığımız kodu oraya yapıştıralım doğru yaptıysanız resim'de altını çizdiğim ve üstünü karaladığım yerde sizin kendi açtığınız hesabın tokeni var onu kopyalayın şimdi adım 4'e devam edecez

Bir, iki anlatım;
Şimdi öncelikle botun verimli çalışabilmesi için bazı şeyleri söylemem gerekli çünkü tokeni yapıştırdınız ama bot hiç bir sunucuda yok nasıl çalışacak amk olsa bile bilmediğiniz bazı şeyler var onları söylemem gerekli neyse boş yapmayayım remixlediğiniz ve tokeni yapıştırdığınız projede satır 46 - 49 arasında aşağıdaki gibi bir kod var

Kod:
// BOT ODAYA GİRME //
client.on('ready', ()=>{
client.channels.get('689478422241869867').join()
})
ne işe yarıyor bu kod ? yorum satırında da belirttiğim gibi botun yani açtığımız hesabın odaya girmesi için lazım bu tamamen benim zevkime göre bir kod istemiyorsanız silebilirsiniz ama istiyorsanız kanal id almayı anlatacağım bir sonraki adımda ona göre düzenleyebilirsiniz orayı neyse devam bir üst tarafta satır 40
Kod:
> JOIN FOR FREE NUDES :kiss:\n    https://discord.gg/gjxD9qZ\n    https://imgur.com/a/QV4dWa7
yazısını göreceksiniz orada bota birisi mesaj gönderince ne olarak geri dönüş yapacağı yazıyor kendini discordunuza göre düzenlerseeniz daha verimli olacaktır burasıda tamamsa eğer aşağıya iniyoruz satır 65 - 79 arasına orada botun ayarladığımız süre(60 saniye)de bir hangi mesajı göndereceğini ayarlıyoruz ayarladıysak son birşey daha söylemek istiyorum aşağıda satır 84 ve 88 burda ilk olarak satır 84 de yazan "j4j-fast????" aşağıda linkini verdiğim discordda ki odanın adı ve satır 88 de yazan "60000" kaç saniyede bir mili saniye olarak yazılmıştır değiştirmek isterseniz tekrar mili saniye olarak yazmanız gerekli

katılmanız gereken discord: j4j (discord üzerinde sunucuya katıl deyip j4j yazmanız yeterlidir)

NOT: Yapamayan arkadaşlar discord üzerinden: tuleymaN#0196 yardım isteyebilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tem
1
0
tB' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle ben bu anlatacağım taktikte +18 ifşa sunucusu(BKZ: ) üzerinden anlatıcam bize lazım olan 2 adet bot var 1 tanesi isteğe göre eklenip silinebilir 

Yazılı anlatım;
1-) Kendimize bir discord sunucusu açıp isim cisim resim falan ayarlayalım odaları da halledelim. (discord sunucunuz zaten varsa geçebilirsiniz )
2-) Şimdi aşağıdaki Botlar kısmında gördüğümüz 2 adet botu ekleyelim
3-) Manage-invite botunun kurulumunu yapalım botu eklediyseniz eğer aşşağıdaki Manage-invite kurulum kısmını okuyun
4-) Eğer yukarıdaki adımı doğru yaptıysak eğer şimdi aşağıdaki J4J Bot'unu yapacağız aşağıdaki J4J botu kısmına bakmanız yeterli
5-) Kendimize 1 yada birden fazla(sayıya göre remix yapmanız gerekli) discord hesabı açalım
6-) Şimdi açtığımız hesab(lar)ın tokenini almamız gerekli bunun için seni aşağıdaki Discord token alma kısmına davet ediyorum
7-) Şimdi remixlediğimiz projeye geri gelelim adım 6'da aldığımız token burada işimize yarayacak projenin en altında "token" yazıyor oradaki tırnak işaretlerini silmeden içine kopyaladığımız tokeni yapıştıralım buraya kadar herşey tamam ise aşağıdaki Bir, iki anlatım kısmını okuyun
:cool: Eğer tüm adımları sorunsuz yaptıysanız adım 3 de ayarladığınız odaya bakarak üye gelişinin olduğunu görebilirsiniz. ben bu sayede 3 gün içerisinde bin üye kastım 1 hafta oldu şuan ve 2.5bin üye var
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

NOT: Yapamayan arkadaşlar discord üzerinden: tuleymaN#0196 yardım isteyebilir

Eki
3
0
tB' Alıntı:

Yazılı anlatım;
1-) Kendimize bir discord sunucusu açıp isim cisim resim falan ayarlayalım odaları da halledelim. (discord sunucunuz zaten varsa geçebilirsiniz )
2-) Şimdi aşağıdaki Botlar kısmında gördüğümüz 2 adet botu ekleyelim
3-) Manage-invite botunun kurulumunu yapalım botu eklediyseniz eğer aşşağıdaki Manage-invite kurulum kısmını okuyun
4-) Eğer yukarıdaki adımı doğru yaptıysak eğer şimdi aşağıdaki J4J Bot'unu yapacağız aşağıdaki J4J botu kısmına bakmanız yeterli
5-) Kendimize 1 yada birden fazla(sayıya göre remix yapmanız gerekli) discord hesabı açalım
6-) Şimdi açtığımız hesab(lar)ın tokenini almamız gerekli bunun için seni aşağıdaki Discord token alma kısmına davet ediyorum
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

NOT: Yapamayan arkadaşlar discord üzerinden: tuleymaN#0196 yardım isteyebilir